Du kan få din iPhone repareret hurtigt og billigt af professionelle

Du elsker sikkert din iPhone, og derfor passer du nok ekstra på den i hverdagen. Det gør du klogt i, for en ny telefon er jo en bekostelig affære, og den investering gør man jo ikke hver dag. Derfor er der en del ting du kan gøre, så du reducerer chancen for at du kommer galt af sted med din iPhone.

Pas på ikke at tabe din iPhone 7

Iphone 7 generationer

De fleste skader sker ved at folk taber telefonen eller mobilen, og så lander den selvfølgelig altid på den mest uheldige måde, så den bliver skadet. Et godt råd til dig, der gerne vil holde iPhone i live i lang tid, er at investere i et cover eller etui, som beskytter den ved et fald. Der findes mange gode modeller som virker, og de koster ikke ret meget, i forhold til en reparation eller en ny iPhone.

Har du en ødelagt skærm på din iPhone 7?

Har du været så uheldig, at din iPhone enten har fået en skade eller at der lige pludselig ikke er lyd i den eller at stikket til opladeren ikke rigtig vil mere, så kan du godt få repareret skaden, uden at det koster dig en formue, og så du ikke behøver at undvære den i flere måneder, hvis den skal sendes via forhandleren til producentens værksted. Før du sender din iPhone 7 til reparation i Københavnfår du lige seks super gode tips til, hvordan du gør det hurtigst og billigst.

6 gode råd til dig, der skal have reparererat en iPhone i København

 1.  Selvom du bor lige ved siden af et ”autoriseret” værksted, så er det ikke sikkert, at du kan regne med, at deres arbejde med din telefon, bliver så godt som de siger, udtaler Iphonespecialisten.dk

  2. Søg efter et værksted som giver garanti på deres arbejde, så du kan få lavet reparationen om, hvis det ikke virker efter hensigten.

  3. Prøv selv at finde ud af hvad problemet er, ved at udelukke nogle ting. Ikke at du skal begynde at lege mekanikker og skille din iPhone ad – skal du nemlig aldrig selv gøre, men hvis din enhed ikke vil lade, kan det skyldes fire ting: Ingen strøm i stikkontakt, ingen forbindelse i ladekabel, ladestik i enhed i stykker eller batteri ødelagt/defekt. Et værksted kan gøre noget ved de sidste to fejl, men ikke ved de første to – det kan du selv. Gå til værks med samme metodik, hvis andet ikke virker, for at udelukke, at det er noget du selv kan gøre noget ved.

  4. Har du konstateret at din iPhone skal på værksted, og du har fundet det helt rigtige værksted, så skal du sende den til dem, med en kvittering for afsendelse, men tjek de nærmere forhold hos værkstedet. Det kan være forskelligt fra sted til sted.

  5. Hold øje med om du får en kvittering på, at værkstedet har modtaget din iPhone, og hvis ikke, efter nogle dage, så kontakt dem lige for at tjekke op på det.

  6. Når du modtager din iPhone fra værkstedet efter reparation, så tjek med det samme om alt er ok, og den virker nu. Gem din kvittering, så du kan bevise din reparation, så du også har en garanti for reparationen, hvis værkstedet tilbyder det.

Vælg det bedste værksted, og ikke det som ligger tættest på din bopæl. Reparationer er komplicerede og kræver både top uddannet personale, og de helt rigtige reservedele – ikke klamp og fusk i et baglokale.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *