Vi tester de bedste børnemøbler, bamser og barnevogne

Er du i også et af de adskilleige familiepar i Danmark, som skal på jagt efter børneudstyr? Så gælder det om at komme tidligt ud af døren i efterårsferien. Efterårsferien er nemlig lig med, travlhed hos de store indkøbscentre som Fields, Fisketorvet, Rødovre Centrum. Eller du foretrækker måske at købe online hos Babyalarm.dk?

De bedste priser på børnemøbler finder du på nettet

Bedste sutteflasker
Bedste sutteflaske i 2016

Nu er vi så priviligeret at der findes mange, rigtig mange forhandlere af alt fra børnemøbler til babylegetøj. Og netop, det at konkurrencen er så stor skal du udnytte. Vi hos www.bkhellas.dk har været på jagt efter de bedste og billigste børnemøbler til prisen og ikke overraskende fandt vi de bedste produkter online og hos Babyalarm.dk. Denne fine og mindre forhandlers udvalg af børnemøbler er i bedste kvalitet men også lærerige, dvs. dit barn bliver simpelthen lært en masse samtidig med at de bruger disse udstyr. Som en bonus skal nævnes, at du kan få børnemøbler i alle farver og størrelser. Vores anbefaling er dermed at børnemøbler skal købes hos www.babyalam.dk

Vi tester de sjoveste bamser til drenge og piger

 

En bamse er tit og ofte det man sammenligner med ens barndom og det alene gør bamsen til en uhyggelig vigtig “del” i et børneværelse. Lad det være sagt med det samme, der findes mange forskellige bamser og i alverdens motiver men vi hos Bkhellas.dk mener at en bamse med et dyrmotiv er sjovest og mest personligt. En bamse koster alt fra 50 kr. og op til 500 kr. og den dyreste er ikke altid lig med den bedste, for et barn er ligeglad med prisen og førstegangsindtryk her er meget vigtigt. Du kan ligeledes få inspiration fra DRs “Bamse og kylling” og endda spille spillet online HER. Men de sjoveste bamser fandt vi igen hos Babyalarm.dk og du kan se deres udvalg her:

Bamser fra Babyalarm.dk

Barnevogne for aktive børn

Sikkerhedsgodkendt barnevogn
Sikkerhedsgodkendt barnevogn

Barnevogne til børn findes ligeledes i mange forskellige prisklasser og kvalitet men hvor finder man de mest prisbillige også til alt for kreative børn? Det gør du igen online! Inden du skal købe at barnevogn, skal du først gøre op med dig selv hvilke behov du har og kunne være som:

  1. Er det et pigebarn eller en drengebarn?
  2. Hvor gammel er barnet?
  3. Skal det være med indbygget legetøj?
  4. Skal barnevognen være åndbar?
  5. Skal det være en jogge-barnevogn?
  6. Er du ude og gå tur om vinteren også?

Ovenstående er blot få at de spørgsmål, du skal have afklaret med dig selv, for at ende op med den rigtige barnevogn. Sikkerhedestyrelsen har ligeledes uadarbejdet en guide til indkøb af barnevogne og kombivogne. Babyalarm.dk lagerfører nogle af de nyeste barnevogne og de er alle CE godkendte og lever op til vores strikse sikkerhedskrav i Danmark. Køb en barnevogn fra Babyalarm.dk her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *